Spånga

Rörmokare i Spånga som kan värmepumpar och varmvattenberedare

Välkommen till VVS Tec i Spånga, vi är ditt självklara val för precis allt inom VVS. Vi utför det mesta inom VVS och två av våra största inriktningar är värmepumpar och vattenberedare. Det ska tilläggas att våra rörmokare är välutbildade inom VVS heltäckande, kompetenta och har dig som kund i fokus.

Varför välja VVS Tec i Spånga

Vi på VVS Tec tar oss an uppdrag i hela Norra och västra Stockholm, inte minst i Spånga. Sedan många år har vi flertalet nöjda kunder i Spånga och det vi lärt oss är att följande är viktigt för våra kunder:

  • Noggrannhet
  • Kvalitet
  • Trygghet
  • Service

Därför har dessa blivit våra ledord i vardagen och alldeles oavsett om du som kund anlitar oss för en ny värmepump, varmvattenberedare eller någon av våra andra tjänster så är vårt mål alltid att professionellt utföra våra uppdrag med högsta noggrannhet, kvalitet och service så att du som kund ska vara nöjd och känna dig trygg med oss som leverantör. Kontakta oss redan idag om du är nyfiken på våra värmepumpar, varmvattenberedare eller något annat inom VVS. Varmt välkommen till VVS Tec i Spånga!