Värmepumpar

Fast pris på installation av NIBE F370 Frånluftsvärmepump se pris installerat & klart.
Erbjudandet är ink.moms & ROT-avdrag och gäller i Stockholm med omnejd. Här kan du läsa allt som ingår i priset för installation av en av NIBE luft/vattenvärmepump:

Nedmontering av den gamla frånluftsvärmepumpen
Installation av luft/vattenvärmepump NIBE
Uppstart, funktionskontroll
Genomgång av pannans funktioner
Dokumentation om installation och produkt
Bortforsling av gamla pannan till miljöstation
Våra kompletta villkor hittar du här.

NIBE F370 är en frånluftsvärmepump som ger värme, varmvatten, ventilation och återvinning. Den lämpar sig för hus mellan 80 och 200 m2 och har energiklass A+. Modellen passar de flesta hushåll som utbytespump.

Vill du ha en annan modell?

Behöver du en offert för en annan modell av NIBEs frånluftsvärmepumpar? Vi erbjuder även paketpriser för NIBE F470, NIBE F730 och NIBE F750. Kontakta oss via kontaktformuläret och få offerten omgående via mail.

Var installerar ni?

Vi installerar och byter värmepumpar i Järfälla, Sollentuna,Upplands Väsby, Märsta, Lidingö, Sigtuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby, Danderyd, Vallentuna, Upplands-Bro, Vällingby, Hässelby, Bromma, Österåker, Vaxholm Om du bor något annanstans, kontakta oss gärna och vi titta om det finns möjligheten att installera hos dig.

Hur bokar jag en installation?

Om du vill boka en tid, vänligen skicka oss dina kontaktuppgifter via kontaktformuläret. Sedan skickar vi ett mail till dig med informationen om vad som är viktig inför installationen. Vi föreslår även en installationstid som du kan bekräfta. Bokningen är inte bindande innan du har bekräftat installationsdatum.

På installationsdag levereras pannan av vår leverantör. Vi koordinerar leveransen och du behöver inte göra något. Vi utföra alla arbeten och transporterar din gamla panna till miljöstation.

Hur betalar jag?

När installationen är klart får du en faktura som du betalar inom 10 dagar.

Hur är det med ROT?

Vi hanterar allt pappersarbete för dig. Du behöver alltså bara meddela oss dina Rot-uppgifter (personnummer och fastighetsbeteckning) och sedan hantera vi allt annat. Om du inte kan utnyttja Rot, skickar vi gärna en offert utan Rot.

Kan jag byta min gamla frånluftsvärmepump till en NIBE F370?

Det finns mycket bra information på NIBEs hemsida gällande vilka värmepumpar som passar till vilka se deras utbytesguide så att du får rätt modell.

Behöver du mer hjälp av oss?

Det är ett bra tillfälle att göra en allmän översyn på dina radiatorer och termostatventiler. Har du något annat behov att byta ut någon blandare, toalettstol eller liknande. Vi är ju redan på plats, så vi kan erbjuda dig en mycket bra pris för alla extraarbeten och du slippar vara hemma på flera tillfällen. Kontakta oss gärna för offert.

Min takhöjd är lägre än 228 cm. Finns det en modell som passer?

NIBE F370 behöver en takhöjd av 228 cm för att den kan resas i rummet. Om du har en lägre takhöjd finns det modell NIBE F730 som är delbart. Modulerna kan installeras bredvid varandra om det behövs, det är alltså en bra lösning om ditt tak är för lågt för andra modeller. Kontakta oss gärna för offert.

Fler frågor?

Du hittar lite mer information om frånluftsvärmepumpar under Bra att veta om frånluftsvärmepumpar och FAQ om frånluftsvärmepumpar. Om din fråga blev inte svarat, kontakta oss gärna på telefon, mail eller via kontaktformulär. Vi hjälper dig gärna.